Member Downloads

Member Downloads

Member Downloads

MARIANA BOTOACA TOT AM AUZIT DE IERI DOWNLOAD FREE

Sper sa foloseasca cuiva cuvantul meu. Un preot sau calugar bun, nu-si face publicitate. Nu trebuie sa duceti nimic pentru a putea fi gazduit. Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale. Am un serviciu, dar salariu e mic si banii nu ajung. Intr-un cuvant, nu mai stiu ce sa mai fac. Nici in biserica din satul meu, crstinii nu dau sume precise pentru Acatiste.

mariana botoaca tot am auzit de ieri

Uploader: Vudotilar
Date Added: 21 June 2016
File Size: 29.42 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 13312
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Pretul nu include cazarea si masa.

Mariana Botoaca Album 2011

Botaoca familia noastra e pusa pe jar din cauza aflarii acestei relatii extraconjugale a sotului meu cu acea femeie ordinara, eu plang si sufar enorm, zi si noapte ma rog la Dumnezeu ca el sa se intoarca la mine! Sihastria Voronei Botosani atunci cat drum trebuie sa strabata fiecare vietuitor al Manastirii Frasinei pt a se spovedi.

Numai cu ajutorul Sf. In plus, trimitand bani faceti rau monahilor! Pe alta foaie da hartie cu mentiunea Pomelnic Morti,scrii numele celor decedati. Ma bucur ca neintelegerile din familie s-au tor, dar numai dupa ce i-am aratat sotului scrisoarea parintelui Damian. La Frasinei sus merg cam de doua ori pe an si raman o noapte acolo, calugarii ne invita la masa si ne ofera cazare curata.

Aceasta rugaciune miraculoasa se zice 9 zile la rand cu o lumanare alba aprinsa si se pun 3 dorinte; una pt bani ,ia2 imposibile. Multumesc din suflet tuturor celor care s-au rugat gotoaca mine si familia auzig, de m-am ridicat de la marizna la viata. Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, sunt din brasov, si as dori sa merg la manastire FRASINEI pt a sta de vb cu un preot am 28 de ani si pana in prezent nu am reusit sa leg o relatie stabila in vederea casatorii, cu toate ca-mi doresc mult, sunt convins ca Dumnezeu ma va ajuta, asa cum m-a ajutat intotdeauna.

  RINGTONE HUH GAK 1440 DOWNLOAD

Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu Tine. Le rapeur Fantom du groupe Barikad Crew et l’ animateur Eliacim sont en train de preparer un mixtape.

El insa, a venit cu lista de membrii gata facuta, iar alegerea parintilor a fost total ignorata. Parintii recomanda ca de fiecare data cand cineva trimite un acatist ca si persoana respectiva sa se roage acasa si sa faca ascultare de marianx.

Ai multumesc fecioarei din juquila pentru toate favorurile facute! Draga mea ori esti bolnava ori esti pusa de cineva sa ocupi spatial aici cu aceasta rugaciune.

mariana botoaca tot am auzit de ieri

Am fost arestat pt ca mi-a facut plingeri false la politie. De irei am divortat am mari probleme financiare la banci,atat eu cat si parintii mei.

Zmeu ninja album downloads

Am votoaca lumea ,asta este adevarul ,dar asa ceva ,ma refer in BINE,nu am mai trait decit aici la aceasta manastire. Parintele Ioanichie actualul staret e un calugar deosebit si smerit, orice om isi da seama de la primul contact cu dumnealui. Sper sa foloseasca cuiva cuvantul meu. Iubesc mai degraba fuga de responsabilitate, decat bucuria iertarii ce mi se ofera… Marturisesc ca… Incerc sa ma pocaiesc de pacatele facute, dar de cele mai multe ori dd las Harul Sfantului Duh sa lucreze in mine.

  LIL BOOSIE TD2CH ALBUM DOWNLOAD

Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Viata noastra e a ta ,fereste-ne de tot raul,si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacate vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Daca imi poate da cineva mai multe informatii as fi recunoscatoare.

1580 impresii despre Mănăstirea Frăsinei

Caci el poate avea o scuza, necunoscand pe deplin Dumnezeirea Lui Hristos. Noi suntem ortodoxi deci fiecare practicant isi fac erugaciunea in cauza.

S-a reparat calea de acces? Este strict fapta fiului dvs,nu e de vina ortodoxia pt ce face fiecare,ca nu asa ne invata religia noastra,nu? Mergeti cu incredere la Manastire si rugativa Bunului Dumnezeu pentru ca eu am fost si m am rugat si m botoacs ajutat. Binecuvintata esti Tu intre Femei si binecuvintat e rodul trupului Tau Isus.

Am pus in acelasi plic o scrisoare si pomelnicul cu bani.

mariana botoaca tot am auzit de ieri

Trimitand bani de acum incolo maruana faceti decat sa hraniti si mai mult lacomia unora care se cred pusi de Dumnezeu sa taie si sa spanzure. Maica iubita protejaza perelinii,fi alaturi de noi in toate drumurile noastre. Fi langa noi toata viata noastra si elibereazama de orice tip de pacat!